Tax-free shop vastaa myymistään  tuotteista ja niiden virheettömästä kunnosta. Emme vastaa asiakkaan tai kolmannen osapuolen asennuksessa tekemistä virheistä, yhteensopivuusongelmista muiden laitteiden/tuotteiden kanssa, tuotteiden asennuksesta tai rikkoontumisesta aiheutuneista välillisistä kuluista eikä tuotteiden aiheuttamista vahingoista tai niistä aiheutuneista kuluista. Asiakas vastaa ja tiedostaa itse tuotteen yhteensopivuudesta omaan käyttötarkoitukseensa. Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, tulee hänen ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa asiakaspalveluun sähköpostitse . Virheellinen toimitus palautetaan / vaihdetaan kuluitta meidän antamien ohjeiden mukaisesti. Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuamme palautetun tavaran, palautamme maksetun kauppahinnan tai toimitamme uuden tai korvaavan tuotteen asiakkaalle kohtuullisessa ajassa,emme vastaa tai korvaa ilman lähetyskoodia tilattuja ilmais lähetyksiä postin hävittämiä kirjelähetyksiä,, suosittelemme ottamaan valikostamme  postin palvelun seurantakoodin varmistukseksi,

 

 


3.takuu/palautus


Maksusuorituksen jälkeen tai joss tuotteet ovat jo lähetetty asiakkaalle tuote pitää välittömästi lähettää takaisi 14 päivän sisällä ostohetkestä sovittuun osoiteeseen, tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikuntoinen ja pakattuna alkuperäisessä pakkauksessa. Joss tuotetta on käytetty tai asiakkaan toimesta huolimattomasti käsitelty ja tuote on menettänyt myyntiarvoaan, vastaa asiakas tuotteen arvon alenemisesta 100 % asti. myös postikulut .emme lunasta vastaanottaja maksaa lähetyksiä tai kuljetuksessa rikkoutuneita lähetyksiä ,sen korvaa huolintayhtiö joss epäilet paketin saapuessa sisällön olevan vaurioitunut avaa se ja tarkista ennenkuin kuittaat vastaanotetuksi ja tee huolintayhtiölle kirjallinen reklamaatio näin vältyt turhilta murheilta ja asia siirtyy 100% korvaukseen kuluitta, erikois teetetyillä  tuotteilla ei palautus oikeutta .

valmistamme myös kaikki tarramme  leikaten ja teettäen metritavarsta joten niillä ei ole vaihto tai palautus oikeutta ,

Ei noudettuja lähetyksiä jotka palautetaan postin toimesta veloitamme kustannussyistä vähintään  20€ .

lähetämme  vain uudestaan postilähetys maksua vastaan jonka posti veloittaa paketin/tialauksen koon mukaan .

   Tämä koskee myös tilaamia ilmaislähetyksiä jotka tullaan lähettämään uudestaan ainoastaan postin seurantakoodilla 

varmistuaksemme että lähetys saapuu perille .

  

Yheydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse tai puhelimitse. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi. 

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun olemme sähköpostitse lähettäneet tilausvahvistuksen. 

Voimassaolevat hinnat (EUR) löytyvät aina kotisivuillamme, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.