Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse tai puhelimitse. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun olemme sähköpostitse lähettäneet tilausvahvistuksen.

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa puhelimitse ennen kuin tilauksen valmistus prosessi on lähtenyt käyntiin, maksusuorituksen jälkeen tai joss tuotteet ovat jo lähetetty asiakkaalle prosessi viivästyy kunnes tuote tai tuotteet on palautettu.

tuote pitää välittömästi lähettää takaisi sovittuun osoiteeseen, tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikuntoinen ja pakattuna alkuperäisessä pakkauksessa. Joss tuotetta on käytetty tai asiakkaan toimesta huolimattomasti käsitelty ja tuote on menettänyt myyntiarvoaan, vastaa asiakas tuotteen arvon alenemisesta 100 % asti. myös postikulut .emme lunasta vastaanottaja maksaa lähetyksiä tai kuljetuksessa rikkoutuneita lähetyksiä ,sen korvaa huolintayhtiö joss epäilet paketin saapuessa sisällön olevan vaurioitunut avaa se ja tarkista ennenkuin kuittaat vastaanotetuksi ja tee huolintayhtiölle kirjallinen reklamaatio näin vältyt turhilta murheilta ja asia siirtyy 100% korvaukseen kuluitta, erikois teetetyt tuotteet niin kuin omista kuvista valmistetut tarrat ym ei ole meille enään jälleen myyntikelpoista,emme valitettavasti korvaa näitä tuotteita. Voimassaolevat hinnat (EUR) löytyvät aina kotisivuillamme, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:

Tilisiirto: Maksuosoituksen kirjauduttua tilillemme lähetämme tilauksen toimitusehtojen mukaisesti. Maksuosoituksen suuruus ja maksutiedot selviää verkkokaupan automaattisesti lähettämästä tilausvahvistuksesta.Tarjouspyynnöissä lähetämme sähköisen laskun @ postiisi jonka voimassa oloaika on 7 päivää,suoritetaan tilisiirrolla

Verkkomaksu: Voit maksaa tilauksesi verkkomaksulla, jolloin maksu tekemästänne tilauksesta rekisteröityy heti verkkokauppaan, jonka jälkeen tilaus toimitetaan normaalisti toimitusehtojen mukaisesti.

Toistaiseksi emme toimita tuotteita laskulla.

Tax-free shop vastaa myymistään ja toimittamistaan tuotteista ja niiden virheettömästä kunnosta. Emme vastaa asiakkaan tai kolmannen osapuolen asennuksessa tekemistä virheistä, yhteensopivuusongelmista muiden laitteiden/tuotteiden kanssa, tuotteiden asennuksesta tai rikkoontumisesta aiheutuneista välillisistä kuluista eikä tuotteiden aiheuttamista vahingoista tai niistä aiheutuneista kuluista. Asiakas vastaa ja tiedostaa itse tuotteen yhteensopivuudesta omaan käyttötarkoitukseensa. Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, tulee hänen ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa asiakaspalveluun puhelimitse . Virheellinen toimitus palautetaan / vaihdetaan kuluitta meidän antamien ohjeiden mukaisesti. Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuamme palautetun tavaran, palautamme maksetun kauppahinnan tai toimitamme uuden tai korvaavan tuotteen asiakkaalle kohtuullisessa ajassa,emme vastaa ilman lähetyskoodia tilattuja ilmais lähetyksiä postin hävittämiä kirjelähetyksiä,, suosittelemme ostamaan postin palvelun seurantakoodin varmistukseksi,