Olemme asiakas ystävällinen netto Kaupan asiantuntijoita, meiltä löytyy jokaiselle jotain arkeen sekä juhlaan, Lahja valikoimaa, harrastus ym.käyttötavaraa

asiakkaana Voit olla Varma hintojen olevan alhaisia ​​ja luotettavuus AAA luokkaa.

valikoimamme uudistuu kovaa vauhtia  kun saamme solmittua lisää tuottajia yhteistyökumppaneiksi

Tarjoamme kaikille EU alueella asuville edullisia ostoksia ilman välikäsiä, olemme solmineet tunnettujen toimittajien ja valmistajien kanssa edulliset SOPIMUKSET ja pystymme sen Takia tarjoamaan tuotteita edulliseen NETTO hintaan, toimintamme perustuu Eu Direktiivien väliseen tavaran vapaaseen liikkuvuuteen ja sen kaikkien lakien mukaisesti noudattaen.

Saamme% osuuden suoraan toimittajilta / valmistajilta jokaisesta myydystä tuotteesta niihin mitään ylimääräistä voittoa lisäämättä Näin hinnat on ja pysyy alhaisina.

Toimitamme tuotteemme Aina EU.n sisältä joten vältyt lisätyistä veroista ja lisämaksuista kaikki tuotteemme lähetetään ilmaiseksi Joss EI muuta mainita .

Huom!Jos et löydä vastausta kysymykseesi, asiakaspalvelumme on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Vastaamme 24 tunnin kuluessa.

Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse,koska olemme jatkuvasti kiireisiä asennuspalvelun kanssa ja suurimmaksi osaksi puhelimeen emme ei voi vastata!

Lähetä kaikki kysymykset: info@taxfree-kauppa.fi

Tuodanto: Germany 47167 Duisburg,Oberhausen ja Viro 61404 Tartu,Vana Kandi tee 3

Asennuspalvelu: Pohjoispellontie 13,10320 Raasepori

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Katso myös kuvagalleria töistämme

KUVAGALLERIAklikkaa punaista tekstiä-pääsy galleriaan