Meidän valikoimassa käytämme vain korkealaatuisia materiaaleja. Sään kestävät (autoille, mootoripyörille, veneille, jm) Avery 700 sarjan, 3M 50 sarjan tai MACTAC 9800 sarjan tarra-tuotteita. Sisätilojen materiaaleina käytämme (esim - sisustukseen, seinatarrat) Oracal 641 sarjaa, Avery 500, tai 3M 50 sarjan tarramateriaalia. Tulostuksessa käytämme Orajet 3551 RAtarraa ilma-kanavilla. Kaikki painetut tuotteet on laminoitu.

500 Avery Event Film
Lyhytaikainen sisä-ja ulkokäyttöön soveltuva kalvo.

Käyttökohteet: Opasteet, kyltit ja muut somisteet. Esim: Sisustus-, huonekalu-, messuosasto ja mainos teippaukset sekä muut vastaavat sovellukset. Sileät ja hieman kaarevat pinnat.
Ulkokesto: Musta & valkoinen 5 vuotta, värilliset 4 vuotta, metallivärit 2 vuotta.
Ominaisuus: 75 mic. monomeerinen pvc-kalvo.
Liima: EG kiiltävä, pysyvä akryyli liima, EM matta irroitettava akryyli liima.
Lämmönkestävyys: -40o – + 100o C
Kiinnitys lämpötila: Min +10 °C

700 Avery Event Film
Pitkäaikainen sisä-ja ulkokäyttöön soveltuva kalvo.

Käyttökohteet: Opasteet, kyltit, valomainokset ja ajoneuvot . Esim: Sisustus-, huonekalu-, messuosasto ja mainos teippaukset sekä muut vastaavat sovellukset. Sileät ja hieman kaarevat pinnat.
Ulkokesto: Musta & valkoinen 8 vuotta, värilliset 7 vuotta, metallivärit 5 vuotta.
Ominaisuus: 64 mic. polymeerikalvo
Liima: Pysyvä akryyli liima
Lämmönkestävyys: -40o – + 100o C
Kiinnitys lämpötila: Min +10 °C

3M 50-sarja, polymeerikalvot
3MTM SCOTCHCALTM 50-SARJA

Käyttökohteet: Keskisarjan kalanterikalvo keskipitkiin merkintöihin suorille pinnoille sisä- ja ulkotiloihin. 50-sarja on kalanteroitu polymerikalvo kirkkaalla, pysyvällä ja paineherkällä liima-aineella. Tuote soveltuu leikkureille ja silkkipainoon. 3M 50-sarja sopii erinomaisesti opasteiden ja mainoskylttien valmistamiseen, myymäläsomisteisiin, ikkunateippauksiin sekä autoteippauksiin. Tuote sopii sekä ulko- että sisäkäyttöön.
Ulkokesto: Musta & valkoinen 7 vuotta, värilliset 5 vuotta, metallivärit 4 vuotta.
Ominaisuus: 70 mic. polymeerikalvo
Liima: Pysyvä, paineherkkä, läpinäkyvä
Lämmönkestävyys: -40o – + 80o C
Kiinnitys lämpötila: Min +8 °C

MACtac 9800 Pro

Kalanteroitu 66 my paksu akryylipohjainen, UV-suojatulla liimalla varustettu merkintäkalvo. Kesto 7 – 8 vuotta ulkokäytössä, metallisävyt 5 vuotta. Tarrasarjan sadasta väristä löytyy soveltuva väri varmasti jokaiseen kohteeseen. Saatavissa myös läpinäkyvänä. Suunniteltu erityisesti pitkäaikaiseen merkintään. Soveltuu erinomaisesti ajoneuvojen, kylttien ja ikkunoiden teippauksiin ym. vaativaan pysyväismerkintään. Erinomainen muotoutuvuus ohuen ja joustavan kalvonsa ansiosta.

Oracal® 641 sarja

Tässä monomeeritarrassa on pysyvä akryyliliima ja se soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön, jossa sen käyttöikä on noin 4 vuotta. Käyttökohteita on useita, muun muassa kilvet, somistukset ja messut.

7-vuoden polymeeritarra 3551 soveltuu liuotinkoneille ja korkeakiiltoinen valkoinen pinta takaa hyvän ja värikkään tulostusjäljen. Tarrassa on harmaa, uudelleenasemoitava liuotinpohjainen akryyliliima ja sen helppo työstettävyys tekee siitä oivan vaihtoehdon ajoneuvoteippauksiin. Se sopii keskivaikeisiin kohteisiin, muotoutuen kaariin ja pintoihin hyvin. Tarra voidaan irrottaa kohteesta jopa 4 vuotta asennuksen jälkeen, - liimajälkiä jättämättä.

Orajet® 3551 RA ( Rapid Air ) on erinomainen valinta nopeampiin ja helpompiin teippauksiin. Se on varustettu Rapid